Servicii

BLT

O strategie de marketing direct îți oferă oportunitatea să-ți cunoști mai bine publicul țintă, astfel încât soluțiile pe care le oferi să răspundă chiar și celor mai exigente cerințe. Un grad ridicat de satisfacție îi determină pe oameni să se întoarcă pentru a beneficia din nou de servicii de calitate.

ALT

Te ajutam sa iti consolidezi prezenta pe piata. Ne spui care este mesajul pe care vrei sa il transmiti sau il construim impreuna si noi ne asiguram ca il difuzam in toate canalele de comunicare aferente.Accesam pentru tine totate mijloacele mass-media intr-un mod creativ, atractiv si captivant pentru publicul tau tinta.

Digital

Prezența digitală este imperativă pentru orice business modern. Pentru ca publicul țintă să ajungă mai ușor la tine, ai nevoie de o strategie de marketing bine articulată, care te aduce mai aproape de pontențiali clienți și care te departajează de competiție.

Graphic Design Branding

Cei mai mulți oameni posedă ceea ce specialiștii numesc memorie vizuală, adică abilitatea de a-și aminti mai bine lucrurile pe care le văd, în comparație cu cele pe care le aud sau le simt. Tocmai de aceea, mediul vizual a avut dintotdeauna un rol important în procesul de marketing.

Producție foto-video

Obține atenția pe care businessul tău o merită prin intermediul serviciilor foto-video! Conținutul în format video a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani, mai ales pentru că dispozitivele care pot reda acest tip de content sunt mai accesibile acum ca oricând.

Influencer discovery & management

Dezvoltă imaginea brandului tău prin parteneriate cu influenceri de top! Preferințele consumatorului se află într-o permanentă schimbare, motiv pentru care un brand de succes trebuie să țină pasul cu ultimele tendințe și să se adapteze la cele mai noi instrumente de marketing.

Marketing externalizat

Avem o echipa de mrk formata din specialisti dedicate pentru client – toate grijile se transfera la noi (strategie, monitorizare, coordonare, implementare, etc) . Ne specializăm în afacerea ta. Învățăm cum merg lucrurile în domeniul tău de activitate în general și în business-ul tău în particular.

PR

Protejează reputația brandului tău prin intermediul strategiilor PR! PR-ul reprezintă un element esențial, care nu poate să lipsească dintr-o strategie de marketing, indiferent de mărimea business-ului sau de industria din care face parte.

Consultanță business

Vrei să depășești cu succes provocările din lumea afacerilor și să obții soluții personalizate de dezvoltare pentru businessul tău? Apelează la consultanță și beneficiază de sfaturi și planuri de acțiune concrete!