Despre

Despre
Despre

Cu ajutorul conceptului multi-agenții, cu experti atent selectati si pasionati, Grevyo Group face ca strategia ta de brand sa poate fi atat construita cat si implementata! Astfel tu ai garantia ca totul este gandit si va functiona sub aceeasi umbrela care-ti protejeaza si iti dezvolta strategic business-ul.

Strategie de business-marketing si vanzari, strategii de comunicare, activări de brand, social media, promovări prin campanii PPC, branding design, parteneriate cu influenceri și PR, productie foto-video. Toate prin experții cu diverse specializări, care sunt gata să contureze pentru tine o strategie complexă, originală și creativă.

Grevyo înglobează servicii de comunicare, coordonare, monitorizare, implementare și verificare într-un singur concept. Altfel spus, alegând  să colaborezi cu noi, vei câștiga timp prețios pentru business-ul tău. Nu vei mai căuta o serie de alte agenții care să te ajute să atingi obiectivele de business, pentru că un singur reprezentant Grevyo are potențialul și capacitatea de a-ți prezenta strategia câștigătoare. 

Punem accent pe o abordare personalizată, canalizîndu-ne atenția pe brand awareness și pe targetarea unui public vast.