Consultanță business

De exemplu, cercetarea pieței și identificarea competitorilor relevanti pentru evolutia brandului tau, sunt două dintre etapele pe care trebuie să le parcurgi înainte de a pune bazele unei afaceri. Oricare ar fi industria în care intenționezi să intri sau sa pe care vrei sa te dezvolti, poți cere sfatul specialistilor nostri.

Din echipa de consultanță fac parte profesionisti din diferite ramuri, industrii și domenii de activitate (management, marketing, vânzări) Consultanța de business constă în accesul la expertiza unor persoane care dau dovadă de o cunoaștere amplă a tendințelor din industrie și care se pot ocupa inclusiv de conturarea unui plan de dezvoltare a afacerii pe termen mediu si lung.

Pe lângă sprijinul în etapa incipientă a unui business, echipa de consultanță asigură sprijin și pe partea de implementare a unor strategii eficiente de promovare, oferind insight-uri valoroase din sfera managementului si a marketingului. La acest capitol se încadrează identificarea și înțelegerea publicului țintă, evaluarea tendințelor pieței, elaborarea planurilor de marketing si multe altele.

Impreuna gasim cele mai bune solutii!

Consultanță business